You are currently viewing Stagiul Aniversar DOSHIN Vilcea-8 ani(29-30.10.2011)

Stagiul Aniversar DOSHIN Vilcea-8 ani(29-30.10.2011)

Dupa Stagiul National de la „Calinesti-2011”,Aikido Aikikai Pitesti a onorat invitatia(cum de altfel o face in fiecare an) a Dojo-ului Valcean „Doshin” condus de Stefan Serafim Sensei 3 Dan Aikikai.Ceea ce parea o nebunie,bucuresteanul cu radacini vilcene,a facut naveta Bucuresti-Valcea ptr. a face cunoscut Aikido-ul Aikikai.Cand toata lumea nu se gandeste decat la destindere,la sfarsit de saptamana,acest deosebit sensei, „bate” 300 km ,un fapt absolut incredibil si ceva ce mi se pare, vrednic de toata stima si admiratia.

     Ei bine,ptr. a face din nou aikido,ne-am dus la Valcea si noi Pitestenii,copii si adultii deopotriva.

     Ne-am intors acasa bucurosi de practica cu Adrian Bunea Sensei 4 Dan Aikikai,vicepresedintele F.R.A.A. si Sorin Despa Sensei 4 Dan Aikikai,membru in comisia tehnica si de examinare a F.R.A.A. care,ne-au „imbogatit” cunostintele cu IRIMI-NAGE(Henka Waza)-Bunea Sensei si Kokyu Nage -Despa Sensei.

     Nu am uitat la acest sfarsit de saptamana nici partea duhovniceasca,cand,dupa practicile de aikido „ne-am repezit” sa facem o vizita la Manastirea Cozia si Manastirea Turnu,vetre seculare ale credintei ortodoxe stramosesti.