You are currently viewing Seminar International/Seminar instructori F.R.A.A. Koichi Fujii Shihan 7 Dan Aikikai Cluj Napoca 25.28. 11.2010

Seminar International/Seminar instructori F.R.A.A. Koichi Fujii Shihan 7 Dan Aikikai Cluj Napoca 25.28. 11.2010

Cuvant de ordine:-Fujii Shihan si lectii despre „deplasare”.Daca un sabaki va fi executat corect, atunci cu siguranta „kuzushi”(dezechilibrul adversarului) se va petrece fara putinta de tagada.Fie ca este prin pivotare sau intrare,tu,”cel ce se apara”(tori) va trebui sa aluneci fie in spatele lui „uke”,fie sa-l misti spre in fata si lateral.

     Despre Koichi Fujii Shihan putem spune urmatoarele:Maestrul in varsta de 59 de ani,este presedintele Sapporo Aikido Aikikai si al Hokkaido Aikido League si este Shihan al Hokkaido University Aikikai Aikido Club.A fost elevul lui Fujita Sensei  timp de 20 de ani .A mai studiat Shorinji Kempo si Goju Ryu Karate dar a ales calea Aikido-ului.

     Pe langa lectiile predate de maestrul japonez,instructorii F.R.A.A. au avut parte si de „ore de antrenament speciale” sub indrumarea presedintelui F.R.A.A. Dorin Marchis Sensei si a directorului Tehnic al F.R.A.A. Perpelici Iulian Sensei.