Seminarul de iarna ptr. copii Sovata 2010

In perioada 29.01.2010 – 02.02.2010 sub organizarea Fundatiei Romane de Aikido Aikikai a avut loc in Localitatea Sovata,  seminarul de iarna pentru copii . Din partea Asociatiei Sportive Aikido Aikikai Pitesti paticipand 6 copii indrumati de instructor asistent FRAA- Horatiu Pepenel .
Seminarul desfasurat pe perioada celor cinci zile a fost ca o minivacanta atat pentru cei mici cat si pentru insotitori.Copiii au avut parte de un program care a cuprins 2 antrenamente,unul dimineata si unul dupa amiaza ,multa , multa distractie la piscinele din cadrul Complexului Danubius , iar in fiecare seara sub indrumarea lui Sensei Dorin Marchis,presedintele FRAA ,au participat la lectii de limba Japoneza .

Antrenamentele de aikido au fost conduse de catre instructori din cadrul F.R.A.A.,tehnicile predate stirnind interesul copiilor si evident nelipsitele jocuri interactive care au fost la mare cautare.

In incheiere AS Aikido Aikikai Pitesti multumeste parintilor si copiilor acestora care au participat la seminarul de la Sovata precum si organizatorilor pentru reusita stagiului.