You are currently viewing Iarasi,acest Mos Craciun Aikidoka!

Iarasi,acest Mos Craciun Aikidoka!

Toti copii de-o seama cu mine cunosc un Mos Craciun cu burta,greoi la mers si tot mergand pe-o sanie trasa de niste reni.

   Ori eu , am de-a face cu un „Mos” care e maestru al aikido-ului.Sensei mi-a spus ca „Mosul Luptator” e mai tare decat ala „batranu cu burta mare”.

    Cu Mos Aikidoka nu te joci.Am vazut asta de anul trecut.Stia tot ce facusem si avea scris pe un caiet daca respectasem in anul 2011 ceea ce imi daduse el de facut.

    M-am speriat de-a binelea!Auzi tu,cine-a mai pomenit sa te ia la rost „Mos Craciun” ptr. ca nu ai facut patul,ca ai tras cate o minciuna s.a.m.d. . Era cat pe-aici sa nu-mi dea nimic,dar i-am promis ca voi fi mereu pe placul lui.Nu stiu de ce era mama fericita ca eu ,mai promisesem asa ceva!Bine,nu ma tinusem de cuvant ! Dar acum,chiar ca ma tin de cuvant!

   Eu am fost „mic copil”,sa vezi Mosul Aikidoka ce-a mai zbierat la altii.

   Maiculita,dar ce aikido stie ! Ne-a aratat ce chelfaneala i-a tras lui senseiul nostru.Si eu care credeam ca nu-l cafteste nimeni pe senseiul meu.Am intele ca Mosul Aikidoka a ajuns pe la 26 Dan.Cica ia cate 2 Dan pe an.Pai se explica atunci ce i-a facut lui sensei.Si inca ceva,asta-i mos din Japonia nu din Finlanda.

Luca,un practicant de aikido de 6 ani