You are currently viewing STAGIU REGIONAL PITESTI 29-31.05.2009

STAGIU REGIONAL PITESTI 29-31.05.2009

Din nou Asociatia Sportiva Aikido Aikikai Pitesti a organizat al 3-lea stagiu regional al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai in perioada 29-31.05.2009 eveniment aflat in calendarul oficial al organizatiei .Din partea forului conducator au participat vicepresedintele F.R.A.A.sensei Adrian Bunea 3 Dan Aikikai si sensei Sorin Despa 3 Dan Aikikai  , membru al comisiei de exeminare din cadrul F.R.A.A.
Asociatia Sportiva Aikido Aikikai Pitesti a participat cu dojo-urile Pitesti , Calinesti , Budeasa si Mioveni avand peste 70 de sportivi aikidoka , atat copii cat si adulti .
Dupa un ciclu de pregatire pe durata a mai multor luni de zile unii dintre sportivi au sustinut si promovat examenele de grad superioare in fata comisiei formata din maestrii sus amintiti .Examinatorii au fost exigenti , astfel chiar fetita  coducatorului Filiale Pitestia fost „picata ” la examenul de 8 kyu. In schimb bucuria reusitei la examinari a fost marcata prin acordarea diplomelor de grad celor care si-au dovedit interesul pentru a progresa pe calea armoniei.