You are currently viewing A.S. Aikikai Pitesti si Sensei Yoshimitsu Yamada la Barcelona

A.S. Aikikai Pitesti si Sensei Yoshimitsu Yamada la Barcelona

In luna martie 2009 A.S. AIKIDO AIKIKAI PITESTI – filiala a FUNDATIEI ROMANE DE AIKIDO AIKIKAI a participat cu 2 sportivi Udeanu Rafael si Pepenel Horatiu   la Seminarul International de Aikido desfasurat in Spania -Barcelona cu participarea extraordinara a marelui maestru Yoshimitsu Yamada sensei 8 DAN AIKIKAI.  Seminarul  a fost organizat de Asociatia  Spaniola de Aikido, si a avut loc in cadrul complexului sportiv al Universitatii Politehnice din Barcelona  , o cladire impresionanta , avand multiple dotari si facilitati pentru practicarea multor sporturi,   fiind intampinati cu caldura, primirea fiind facuta de catre presedintele Asociatiei  sensei Michelle Feilen. Stagiul s-a desfasurat pe perioada a trei zile si  s-a lucrat intr-un ritm alert cu pauza de 5 minute  intre cele doua ore de antrenament. Chiar daca nu am fost decat  doua persoane din cadrul FRAA , am lasat o impresie deosebita , primind felicitari la fiecare antrenament de la ceilalti practicanti de aikido .

Bineinteles am legat multe prietenii cu sportivi din Spania , Columbia , Brazilia , Anglia si SUA , ne-am revazut alti practicanti de aikido cu care ne-am cunoscut  la Wiena si am avut ocazia de a vizita un oras extraordinar cum este Barcelona

Nu in ultimul rand as vrea sa-i multumesc d-lui TRAIAN MARIAN, directorul firmei TECOPREST care ne-a sprijinit si a participat cu noi la acest seminar, precum si d-lui GABRIEL RADU  directorul agentiei de turism DISCOVERY.