You are currently viewing Gala de arte martiale in comuna Calinesti-Stagiul National de Aikido Aikikai 09 Noiembrie 2019

Gala de arte martiale in comuna Calinesti-Stagiul National de Aikido Aikikai 09 Noiembrie 2019

Să faci ROMÂNI FERICIȚI! Nu este greu, NUMAI SĂ FII OM DE OMENIE! Artele marțiale în comuna Călinești! Aikido la țară! AIKIKAI ROMÂNIA primul stagiu național de Aikido Aikikai, organizat vreodată în mediul rural!

Conducerea unei întregi organizații de profil a fost prezentă sâmbătă la Căminul Cultural Călinești! Pentru ce???

Să predea ARTA PĂCII, AIKIDO, copiilor și adulților călineșteni!

Sportul formează caractere, sportul ca mod de viață ,,Vreau să fiu sănătos”, proiectul educațional al consilierului local Mihai Georgescu si al Aikido Aikikai Pitesti , a primit de Sfântul Ierarh Nectarie, botezul recunoașterii oficiale!

Sorin Despa Sensei 5 Dan Aikido Aikikai, președintele Aikikai Romania, Adrian Bunea Sensei 5 Dan Aikido Aikikai și Mihai Deleanu Sensei 4 Dan Aikido Aikikai, ambii din urmă vicepreședinți Aikikai Romania, s-au succedat la timona lecțiilor susținute în fața sportivilor din Călinești.

O asemenea gală a sportului argeșean, s-a dorit și cu urări de bun venit, maeștrilor Aikido-ului Aikikai, aceasta venind din partea unui alt maestru al artelor marțiale, vicepreședintele Senatului României, senatorul Șerban Valeca, deputatul Andrei Gerea, subprefectul Adrian Bughiu, un mare suporter al sportului argeșean și dna vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu. Din partea Direcției Județene pentru Sport Argeș, a onorat cu prezența Dan Oprea, care a oferit diplome de onoare conducerii organizației AIKIKAI ROMÂNIA, cât și diplome de participare, tuturor practicanților de aikido, veniți la această manifestare de anvergură!

După osteneli marțiale, omul Mihai Georgescu a oferit copiilor aikidoka și o degustare dulciurească, asezonată de un suculeț întremător. S-a lăsat și cu un ,,la mulți ani” Mihailor și Gabrielilor!

O încheiere nu există! Se va reveni anul viitor când, în luna martie, comuna Călinești, devine fieful pregătirii practicanților de Aikido Aikikai din întreaga țară!

WhatsApp-Video-2019-11-11-at-12.25.12
WhatsApp-Video-2019-11-11-at-12.25.12-1